در دیدار ایرانیان مقیم عراق

پزشکیان: به دنبال به قدرت رسیدن توانمندترین افراد باشیم

رئیس جمهور با بیان اینکه اگر پول‌هایی که برای ساخت بمب و تجهیزات کشتار جمعی صرف می‌شود برای رفع مشکلات و بی‌عدالتی هزینه می‌شد، امروز مشکلی در جهان وجود نداشت، گفت: سوی دیگر این وضعیت ما مسلمانانی هستیم که به جای وحدت و انسجام بر اساس آموزه‌های دینی و اعتقادی، در حال دعوا و اختلاف با هم هستیم. ما نمی‌توانیم برخلاف عدالت عمل کنیم و بعد خود را مدعی پیروی از امامان و شیعه علی ابن ابی‌طالب بدانیم.

مسعود پزشکیان عصر چهارشنبه در ادامه برنامه‌های سفر به عراق، در دیدار ایرانیان مقیم این کشور با بیان اینکه در این سفر به دنبال رفع مشکلات پیش‌روی زندگی و فعالیت ایرانیان در عراق هستیم، تصریح کرد: معتقدم اگر راهی را که امامان به ما معرفی کرده‌اند، پیموده بودیم، امروز وضعیت‌مان در داخل کشور و منطقه متفاوت بود؛ اگر ما ید واحده و برادر هم بودیم، رژیم صهیونیستی جرات نمی‌کرد چنین گستاخانه مرتکب جنایت شود.

پزشکیان افزود: امروز مستکبرین منتظر هستند تا با یک نفر در کشورهای اسلامی برخوردی شود تا ادعای نقض حقوق بشر آنان گوش فلک را کر کند، اما در مقابل چشم و گوش خود را به روی جنایات صهیونیست‌ها بسته‌اند و اگر هم فلسطینیان بخواهند از خود دفاع کنند، آنها را تروریست خطاب می‌کنند.

پزشکیان با بیان اینکه ادعای موهوم دفاع از حقوق بشر غربی‌ها، در هر انسانی باعث ایجاد حس تنفر می‌شود، اظهار داشت: غربی‌ها با به کار گرفتن کلمات زیبا دم از دفاع از حقوق بشر و آزادی و انسانیت می‌زنند، اما در مقابل بمباران‌های وحشیانه صهیونیست‌ها که در یک لحظه صدها زن و کودک و مرد بی‌گناه را به خاک و خون می‌کشد، نه تنها اعتراضی ندارند، بلکه آن را حق صهیونیست‌ها برای دفاع از خود توصیف می‌دانند.

رئیس جمهور گفت: اگر پول‌هایی که برای ساخت بمب و تجهیزات کشتار جمعی صرف می‌شود برای رفع مشکلات و بی‌عدالتی هزینه می‌شد، امروز مشکلی در جهان وجود نداشت. البته سوی دیگر این وضعیت ما مسلمانانی هستیم که به جای وحدت و انسجام بر اساس آموزه‌های دینی و اعتقادی، در حال دعوا و اختلاف با هم هستیم. ما نمی‌توانیم برخلاف عدالت عمل کنیم و بعد خود را مدعی پیروی از امامان و شیعه علی ابن ابی‌طالب بدانیم. وضعیت امروز مناطق محروم ما و به خصوص مناطق مرزی کشور گواه آن است که به عدالت عمل نکرده‌ایم.

پزشکیان با تاکید بر اینکه در اسلام ملاک برتری افراد تقوا بوده و معنای تقوا حرکت و عمل بدون خطا و هزینه است، خاطرنشان کرد: باید به جای آنکه به دنبال به قدرت رسیدن دوستان و افراد همسو با خودمان باشیم، به دنبال آن باشیم که توانمندترین افراد سر کار بیایند. نمی‌توانیم خودمان را خوب معرفی کنیم و دیگران را بد، اگر ما خوب باشیم مردم آن را می‌فهمند و نیازی به تعریف و توصیف نیست؛ ما به دنبال حاکمیت این نگاه در اداره کشور هستیم.

منبع: ايسنا
دیدگاه
آخرین اخبار